Skip to main content

nieuw in 2015

Naast employer branding en personal branding, gelooft women-at-work in de kracht van teambranding bij werving. De cijfers liegen er niet om. Voor meer dan 80% van professionals is een fijn team en leuke collega’s heel belangrijk. Hoe vreemd is het dat je van buitenaf bijna nooit iets ontdekt over teams in organisaties?

laat je team spreken

Het teambrand als uitgangspunt van een werving, in plaats van een vacaturetekst. Laat je team spreken. Met een (roulerende) teamrunner als ambassadeur en verbinder van je team. Naar binnen en naar buiten. Wanneer het gaat om capaciteitsvraagstukken, voegt een goeie teamrunner waarde toe aan zijn of haar manager en teamgenoten, maar ook aan andere afdelingen in de organisatie zoals bijvoorbeeld HR en recruitment.

meer weten over teambranding?

In het najaar van 2015 vond een ronde tafel plaats met HR directieleden/managers van diverse bekende organisaties.

Het vakblad HR Strategie publiceerde hier een prachtig artikel over. Lees de online versie.

Erica en Jessica stelden met HR Strategie over dit thema een whitepaper samen. Het whitepaper geeft eerst een korte definitie van teambranding en gaat vervolgens in op het belang van teambranding voor een organisatie en hoe teambranding moet worden geïntroduceerd. Daarna is er een vierstappenplan om te komen tot een stevig teamverband en wordt ingegaan op het belang van teambranding bij werving. Het whitepaper sluit af met zes handige tips voor HR. Open het whitepaper.

Interesse om met ons te sparren hoe jouw organisatie Teams meer in de spotlights kunnen zetten?

bel ons even op 030 – 76 00 538