Skip to main content

Een nieuwe start

Linda - women-at-work
12 jun 2017

Een nieuwe start

Linda - women-at-work

Ik weet nog goed dat ik achter mijn pc zat. Buiten was het grijs en regenachtig. Het gevoel in huis was niet veel beter. Inmiddels was ik al een aantal jaar thuis na een aanrijding en inmiddels de wanhoop nabij. Ik moest en zou weer aan het werk. Ineens dacht ik aan een bureau dat ik lang geleden weleens had benaderd en ging naar hen op zoek. Gevonden! In een flits wist ik dat ik ze moest bellen en pakte de telefoon.

Keerpunt
Dit telefoongesprek zal ik nooit vergeten. Het ging helemaal niet over werk. Het ging over mij. Over mijn situatie, mijn achtergrond, mijn wensen en over wat ik eigenlijk nodig had. En dat was geen werk. Feilloos werd de vinger op de zere plek gelegd. Bijzonder en inspirerend. Ineens zag ik andere wegen die ik vanuit mijn situatie kon inslaan.

In de jaren erna hielden we contact. Totdat ik begin dit jaar merkte klaar te zijn om weer wat te gaan werken en women-at-work behoefte had aan ondersteuning. Een match was gemaakt!

Welke waarde voeg je toe?
Onze match klinkt misschien logisch, maar is het niet. Met een gat van vier jaar in mijn cv en chronische pijnklachten ben ik geen vanzelfsprekende collega. En dit raakt precies de kern waar het bij women-at-work om gaat: de persoon, vertrouwen en wederzijds toegevoegde waarde. Wat is je talent en waar wil je naartoe in de toekomst? Ontzettend waardevol!

Wát een vak
Aan den lijve heb ik mogen ondervinden op welke manier women-at-work het contact met hun netwerk maakt en andersom. Vanuit oprechte aandacht, verbinding, authenticiteit en eerlijkheid. Ik ben zeer dankbaar dat ik samen met hen op deze manier mag werken en mijn ervaring en talenten mag inzetten. Het is mijn wens zoveel mogelijk professionals te inspireren met deze persoonlijke en vakinhoudelijke werkwijze.

Dus wie weet tot binnenkort!

Linda Brandwijk, contactregisseur women-at-work

Lees meer over het team van women-at-work

Onze andere blogs al gelezen?