Skip to main content

Freelance professional marketing, communicatie, sales

Ben jij een enthousiaste freelance professional met pit (m/v) met minimaal twee jaar ervaring in het vak marketing, sales of communicatie? En sta je open voor een freelance project via women-at-work?

Invulling bij zwangerschapsverlof, ziekte of drukte

Regelmatig wordt women-at-work gevraagd om de juiste match te maken voor tijdelijke versterking van een team. Denk bijvoorbeeld aan een zwangerschapsverlof, drukte bij een campagne of het tijdelijk vervangen van een zieke medewerker. Daarom zijn wij altijd op zoek naar goede freelance professionals!

Freelance marketingcommunicatie projecten

women-at-work biedt professionals de mogelijkheid om op projectbasis aan de slag te gaan op freelance basis (ZZP-schap) of detachering (tijdelijk dienstverband via women-at-work).

Wij werken graag met ervaren freelance marketing-, communicatie- en salesprofessionals met pit (m/v), die snel en flexibel inzetbaar zijn. Beschik je over (een aantal) jaren relevante werkervaring én ben je in het bezit van relevante diploma’s? Bel ons even op 030 – 76 00 538

Verrassen en sparren

women-at-work bestaat ruim 10 jaar en in de afgelopen jaren hebben we een groot netwerk om ons heen opgebouwd in heel diverse branches. We vinden niets leuker dan jou te kunnen verrassen met tijdelijk project of functie. Of om met jou vanuit de inhoud te sparren over trends in het vak. Met als uiteindelijke doel om voor jou hét project te vinden waar jij jouw meerwaarde kan bewijzen.

Zodra je je hebt ingeschreven bekijken we zorgvuldig of jouw achtergrond, wensen en ambities aansluiten bij de freelance projecten waarin wij met regelmaat bemiddelen (junior t/m senior ++). Hier komen we altijd bij je op terug. Vind je het prettig om ons eerst even te spreken, om samen te onderzoeken of we iets voor elkaar kunnen betekenen? We spreken je graag.

bel ons even op 030 – 76 00 538

 

Of vul onderstaand formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.