Skip to main content

Mijn gegevens

Kennen we elkaar al en sta je ingeschreven bij women-at-work? Door hieronder in te loggen krijg je toegang tot jouw gegevens. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen bij jouw loopbaanontwikkeling en bij het vinden van een nieuwe baan of tijdelijke opdracht, hebben wij jouw up-to-date gegevens nodig. Zo kunnen we je persoonlijk benaderen op basis van jouw ervaring, beschikbaarheid, wensen en ambities, met een passende functie of opdracht.

Als zowel jij als wij denken dat er een match is, ontmoeten we elkaar ‘live’ om jou meer te vertellen over de rol en om samen te onderzoeken of de baan of opdracht inderdaad op jouw lijf geschreven is. En we sturen jouw cv pas door aan een opdrachtgever, als jij daar toestemming voor hebt gegeven. Dat vraagt echt samenwerken. En dat begint met vertrouwen.

Ook het vertrouwen van jou in ons dat wij zorgvuldig omgaan met jouw persoonsgegevens. En dat doen we. Conform de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) hieraan stelt. Wij garanderen je dat de gegevens die jij vrijwillig met ons deelt vertrouwelijk blijven en alleen worden gebruikt voor de doeleinden die in onze privacyverklaring staan beschreven. Lees dit gerust nog eens na.

Vul hieronder je gebruikersnaam en wachtwoord in die je van ons hebt ontvangen. Let op: het wachtwoord is hoofdlettergevoelig! Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Wanneer je inlogt met jouw unieke gebruikersnaam en wachtwoord, geef je toestemming om jouw gegevens te bewaren. En je kunt ons op ieder moment, nu of in de toekomst, vragen om jouw inlog- en persoonsgegevens te verwijderen. Mail ons dan via contact-women-at-work.nl.

Login

wachtwoord vergeten

Inloggegevens niet bij de hand en je staat al bij ons ingeschreven? Voer je mailadres in en we sturen je deze toe.

kennen we elkaar nog niet?

Voel jij je door deze website of door via via contact uitgenodigd om contact met ons op te nemen? Doen! We spreken je heel graag eerst telefonisch alvast, om samen met jou in te schatten of jouw achtergrond in sales marketing of communicatie aansluit bij opdrachten die wij ontvangen. We zijn liever realistisch dan dat we een verkeerde verwachting neerleggen.

bel ons even op 030 – 76 00 538