Skip to main content

Jessica Brukx

directeur / matchmaker
Jessica gelooft in de kracht van aandacht. "Ik hou ervan als iets helemaal klopt. Voor alle partijen. Zoals een perfecte match. Iemands volgende stap. Of die nieuwe collega in het team. Ik ben nieuwsgierig naar wat iemand drijft, ik luister scherp en hoor dan ook wat er achter de woorden schuilgaat. En dat geef ik eerlijk terug. Aan klanten en aan professionals. Ik match vanuit de inhoud, de persoon en vanuit de organisatiecultuur. Marketing en communicatie boeide mij al vroeg. Niet voor niets het vakgebied waarin ik nu het verschil wil maken. Ik heb Communicatiewetenschap gestudeerd in Amsterdam. Ik ben mijn loopbaan begonnen als marketing- en communicatieadviseur en later als manager. In de rol van matchmaker komen al mijn talenten bij elkaar.

Voor het echte genieten ga ik op avontuur met mijn twee dochtertjes. De natuur of de stad in, vooraf niet weten waar we uit komen, net als 'kikker en rat', op zoek naar de horizon. Lekker eten, een dansvoorstelling. Of ik zet de muziek hard aan."

Bel me gerust, als je mij eens wilt spreken.
06 - 44 80 23 33 / 030 - 76 00 538
jessica@women-at-work.nl

women-at-work filosofie

#verbindenvanuitinhoud. Met aandacht voor de totale context. 

Dát is onze filosofie. En dat maakt ons sterk als matchmaker.

Ben je marketing- of communicatieprofessional? En wil je even sparren, over je volgende stap, werk zoeken, netwerken of iets anders? Bel me gerust. Het lukt me niet altijd om iedereen te woord te staan. Soms heb ik meteen tijd, soms plan ik een belafspraak met je. Voor inspiratie en de kracht van aandacht.

  bel even op 030 – 76 00 538