Skip to main content

Jessica Brukx

verbinder / directeur
Jessica gelooft in de kracht van aandacht. En ze houdt ervan als iets helemaal klopt. Voor alle partijen. Zoals een perfecte match. Ze is nieuwsgierig naar wat iemand drijft, luistert echt en hoort dan ook wat er soms achter ligt. En dat krijg je eerlijk terug. Als klant en als professional. Jessica heeft Communicatiewetenschap gestudeerd in Amsterdam. Begonnen als marketing- en communicatieadviseur en jarenlang als manager gewerkt. Ze koos bewust voor het vak van verbinden en is sinds 2006 verbonden aan women-at-work. Voor het echte genieten gaat ze graag op avontuur met haar 2 dochtertjes. Niet weten waar je uit komt. Of de muziek hard aan.
06 - 44 80 23 33 / 030 - 76 00 538
jessica@women-at-work.nl

Linda Brandwijk - De Groot

contactregisseur
Linda inspireert mensen graag. Vooral over het luisteren naar wat je hart je ingeeft en authenticiteit. ‘Het mooiste dat je kunt worden is jezelf’ is haar leidraad geworden na een aanrijding waardoor ze letterlijk werd stilgezet. In deze periode kwam ze in contact met women-at-work en inmiddels werkt ze er met plezier. Linda heeft een communicatie achtergrond en is zeer geïnteresseerd in alles wat met interactie te maken heeft. Je kunt haar wakker maken voor een goed gesprek, woninginrichting, auto’s en muziek. Lees meer over Linda via haar persoonlijke blog

030 - 76 00 538
contact@women-at-work.nl

women-at-work filosofie

#verbindenvanuitinhoud. Met aandacht voor de totale context. 

Dát is onze filosofie. 

Heb jij als ondernemer een eigen kijk op het verbinden van vakgenoten binnen Commercie, (online) Marketing en Communicatie? Word je blij van onze werkwijze? We spreken jou graag. Voor inspiratie en om elkaar te kunnen versterken.

  bel ons even op 030 – 76 00 538