Skip to main content

Verbinden vanuit inhoud, met echte aandacht voor de persoon en organisatie. Meedenken over uitdagingen, keuzes en kansen. Eerlijk en direct. Zo werkt women-at-work. Maar wat vindt het netwerk eigenlijk van mijn manier van werken? Nieuwsgierig? Bekijk de referenties hieronder.

Twee jaar na ons laatste contact dacht ze aan mij voor een functie bij Ksyos, een innovatieve, digitale zorginstelling. Ze wist nog niet dat ik weer beschikbaar was. Jessica gaat er helemaal voor. Ze weet veel van de bedrijven waarvoor ze werft en gaat echt op zoek naar de juiste match. In het hele proces heeft ze me goed begeleid, was ze geïnteresseerd en hielp ze me echt verder. Bedankt!

Annemiek Boekholt – van den Brink
Annemiek Boekholt – van den Brink
Teamlead Marketing & Communicatie Ksyos

Een gesprek met women-at-work duurt nog voort na het moment dat je afscheid neemt. Dankzij de dames krijg je wellicht niet waar je om vraagt, maar wel wat je nodig hebt. Deze aanpak en aandacht is uniek. Lees meer...

AMC women-at-work
Annemarie van Campen
adviseur online media bij digitale transformatie en online strategie Amsterdamumc.com

women-at-work onderscheidt zich van andere bureaus door de indringende, nieuwsgierige en zeer persoonlijke aanpak van Jessica Brukx. Jessica doorziet met haar ervaring en zakelijk inzicht snel de onderliggende problematiek van de klant en weet dan schijnbaar intuïtief de juiste match te maken. Schijnbaar, want uiteindelijk is het ook gewoon hard werken en je eigen netwerk goed kennen en onderhouden. Jessica kan dit als geen ander.

Lucas Stassen
Lucas Stassen
a.i. Adviseur in- en externe communicatie SURF

women-at-work benadert mij met verrassende opdrachten. Dat kinkt eenvoudig maar is verdraaid lastig. Je moet je eerst verdiepen in de klant en vervolgens de juiste match maken met een kandidaat. Ze kunnen dit goed inschatten en zijn daarom succesvol in de samenwerking met mij en opdrachtgevers. Daarnaast is het contact prettig met oprechte interesse. Een aanrader voor bedrijven en collega interimmers om eens contact op te nemen.

Nysingh advocaten - women-at-work
Guido Meijer
a.i. Marketingmanager Nysingh Advocaten & Notarissen

Warmte, herkenning, professionaliteit en doortastend zijn woorden die in mijn herinnering komen als ik denk aan de intense gesprekken die women-at-work met mij voerde. Uit het niets wist Jessica een diepere persoonlijke laag bloot te leggen: het hoe en waarom er een match zou zijn tussen mijn persoon en de functie. Na een eerste kennismaking werd in een tweede gesprek een duidelijke focus aangebracht. Ik was enigszins verrast, dat Jessica (anoniem) al een eerste indruk van mij had achtergelaten bij mijn mogelijk nieuwe werkgever. Na een zeer goede weergave van de behoefte van de opdrachtgever bleek de analyse verbluffend te kloppen en vielen de puzzelstukjes op zijn plek… zo kwamen vraag en aanbod samen. Door een persoonlijke blik en met een flinke dosis ervaring van Jessica ben ik een fijne stap verder.

Arthur van den Noort
Arthur van den Noort
Senior persvoorlichter & communicatieadviseur Aedes

Het is een verademing om een recht-door-zee gesprek te hebben met iemand die aan weinig woorden genoeg heeft om de vinger op de zere plek te leggen. Tja... een beleving die smaakt naar meer. De initiële vraag ‘Wat zoek ik' werd 'Wat wil ik'. Jessica is analytisch sterk en legt gemakkelijk verbindingen. In onze gesprekken vatte ze mijn gedachtespinsels samen, overlegde met mij welk doel ik nastreef en ze voegt daar een filosofische doordenker aan toe. Precies de inspiratie die ik nodig heb om de volgende stap te zetten. Jessica heeft een krachtige persoonlijkheid, een heldere aanpak en een zachte benadering. Voor mij een spot-on-combinatie die mij het zetje in de juiste richting gaf.

Jannita Heimensen
Jannita Heimensen

Women at work benaderde mij via linked-in voor een spoedklus voor de zomer. We kenden elkaar niet maar de uitvoerige telefoongesprekken gaven ons beiden het vertrouwen om ervoor te gaan. Zo maakten wij kennis tijdens het gesprek met de opdrachtgever. Een bijzondere situatie maar het leverde een goeie samenwerking op! En een mooie en inspirerende opdracht voor de zomer, volledig op mijn lijf geschreven. Dank voor het lef en vertrouwen, Jessica!

Eveline Meltzer
Eveline Meltzer
a.i. Senior Persvoorlichter WNF

Bij women-at-work kijken ze verder dan alleen je cv en aantal jaren werkervaring. Ik heb ervaren dat ze naar mij als persoon kijken. Jessica dacht met me mee! Andersom weet women-at-work precies wat een organisatie zoekt in een nieuwe collega. Dankzij women-at-work ben ik verrast met een ontzettend gave functie bij het AMC. Het proces was heel zorgvuldig en er was regelmatig even contact om te sparren. Een vruchtbare samenwerking waardoor ik met veel vertrouwen deze nieuwe uitdaging aanga.

AMC women-at-work
Valérie Hagen
Digitaal Specialist AMC

Voor onze vacature van een marketingcommunicatie adviseur heeft women-at-work een goede match gevonden. Plezierig en persoonlijk contact, goed en kritisch doorgevraagd naar wat we nu echt zochten. Met veel aandacht voor zowel ons als de kandidaten in het gehele traject. Mooie wisselwerking.

Tinka Hurkmans
Tinka Hurkmans
Manager Communicatie

Precies op het moment dat ik besloten had dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging, belde Jessica Brukx van women-at-work. Dat kon geen toeval zijn! Na een aantal gesprekken ging ik op gesprek bij mijn (inmiddels) nieuwe werkgever. woman-at-work was zeer betrokken bij het hele proces. Erg fijn. Ze stellen de juiste vragen, denken mee en geven advies wanneer nodig. Ik heb het hele traject als zeer prettig ervaren en had binnen een paar weken een nieuwe baan. Nog steeds heel blij mee. Bedankt voor het vertrouwen en de samenwerking.

Caroline Haveman
Caroline Haveman
Marketingcommunicatie Adviseur Aedes

De toegevoegde waarde van werving & selectie? De professionele dames van women-at-work! Persoonlijk, inhoudelijk en doorvragen om de beste match te maken. En tijdens de rit contact houden als sparringpartner.

John van der Wal
John van der Wal
a.i. Marketeer en Product Owner Solar team

women-at-work kijkt echt of je als persoon bij een organisatie past. Dus niet alleen of de functie vakinhoudelijk aansluit, maar ook of jij en de organisatie een match zijn. Na een uitvoerig gesprek had ik een volledig beeld van de opdracht, waardoor ik met veel enthousiasme en vertrouwen ging kennismaken bij Repair Care voor een tijdelijke opdracht. Wat een goede match! Gedurende de opdracht is er regelmatig een moment om te sparren. Ik zie nu al uit naar een volgende samenwerking!

Ellen van Vegten
Ellen van Vegten
Allround Marketing & communicatie professional

Naast de inhoudelijke match wordt nadrukkelijk gekeken naar de klik tussen de organisatie en de kandidaat; een onmisbaar ingrediënt voor een succesvolle samenwerking.

Tjitske Lambeck
Tjitske Lambeck
HR manager RuwBouw Groep

women-at-work nam ons al het werk uit handen in onze zoektocht naar een nieuwe communicatieadviseur. Ze namen de tijd om zich te verdiepen in onze organisatie en dachten met ons mee op een uiterst plezierige manier. Ik kan women-at-work dan ook van harte aanbevelen!

Lieke Steinmeijer
Lieke Steinmeijer
directeur - Borstkankervereniging Nederland

Ondanks de grote snelheid heeft Jessica de kwaliteit – functie-inhoud en persoonlijke match – goed bewaakt. Ze zorgde voor een zorgvuldige en inhoudelijke begeleiding.

Wouter Takes
Wouter Takes
interim sales adviseur/accountmanager a.i. - ThiemeMeulenhoff

Een warm bad, zo heb ik de bemiddeling van women-at-work ervaren. Dit bureau is vakinhoudelijk betrokken en voelt bovendien goed aan wie ik ben, wat ik kan, waar mijn behoeftes liggen en hoe ik van toegevoegde waarde kan zijn voor een opdrachtgever. Hoe fijn is dat?

Irenka van den Hout
Irenka van den Hout
a.i. communicatieadviseur

women-at-work houdt goed contact, is geïnteresseerd in wat er speelt. Ze weten het gevraagde niveau of benodigde specialisaties goed in te schatten.

Liszy Bisschop
Liszy Bisschop
manager communicatie en campagne - Connexxion

women-at-work leverde op korte termijn een goede adviseur: passend bij de opdrachten en organisatie. Ze nemen de tijd om goed te luisteren, door te vragen en mee te denken.

Ineke de Beer
Ineke de Beer
manager marketing en communicatie - Middin

Dat is lekker schakelen! Ze nemen de tijd om te kijken waar de behoefte ligt en denken pro-actief mee. Gesprekken worden vervolgens snel ingepland en er wordt adequaat gehandeld in het plaatsen van de juiste kandidaat. Heel fijn!

Nynke Atema
Nynke Atema
manager marketing en communicatie

Het gesprek bij women-at-work ging verder dan praten over werkervaring. We spraken over hoe je als mens bent en over hoe je in het vak staat. Een fijn gesprek dat uiteindelijk heeft geleid tot een match.

Herman Dorgelo
Herman Dorgelo
senior communicatie adviseur - Wageningen Universiteit

Wat mij met meest opvalt aan de samenwerking met women-at-work is hun persoonlijke aanpak en de pro-actieve werkwijze. De ondertekening van het contract was een persoonlijk moment, feestelijk gemaakt met een drankje.

Jolieke van der Rest
Jolieke van der Rest
interim marketing/PR professional

Als kandidaat voelde ik persoonlijke interesse, ze zagen wie ik ben en waar ik voor sta. Ik ben twee keer verrast met organisaties waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben om voor aan de slag te gaan.

Suzanna Jacobs
Suzanna Jacobs
marketing & communicatie adviseur - Het Juridisch Loket

De betrokkenheid van women-at-work houdt niet op na het bemiddelingsproces, ook tijdens de opdracht is er eens in de zoveel tijd dat belletje of kop koffie met de oprechte vraag “Hoe gaat het met je?”.

Natascha de Waal
Natascha de Waal
specialist interne communicatie - Ahold