Skip to main content

Verbinden vanuit de inhoud, met veel aandacht voor de persoon of organisatie en meedenken als het gaat om uitdagingen, dilemma’s of kansen, zo werkt women-at-work. Maar wat vindt ons netwerk eigenlijk van onze manier van werken? Nieuwsgierig? Bekijk de diverse referenties hieronder.

women-at-work benadert mij met verrassende opdrachten. Dat kinkt eenvoudig maar is verdraaid lastig. Je moet je eerst verdiepen in de klant en vervolgens de juiste match maken met een kandidaat. Erica kan dit goed inschatten en is daarom succesvol in de samenwerking met mij en opdrachtgevers. Daarnaast is het contact prettig met oprechte interesse. Een aanrader voor bedrijven en collega interimmers om eens contact op te nemen.

Nysingh advocaten - women-at-work
Guido Meijer
a.i. Marketingmanager Nysingh Advocaten & Notarissen

Erica is een vrouw die meer dan geïnteresseerd een scherpe analyse maakt van dat wat wij nodig hebben. Erica werkt ook heel intuïtief. Wanneer ze met voordrachten komt zijn we verbaasd dat de match al in de eerste ronde zo goed en zo passend is! We kunnen niet kiezen en uiteindelijk besluiten we niet 1 maar 2 sales-collega’s aan te nemen, die ook duidelijk voor Bureau Invra gekozen hebben. Het klopt.

Jos Flipsen & Gitty Scholten
Jos Flipsen & Gitty Scholten
Bureau Invra

Bij women-at-work kijken Erica en Jessica verder dan alleen je cv en aantal jaren werkervaring. Ik heb ervaren dat ze naar mij als persoon kijken. Ze dachten met me mee! Andersom weet women-at-work precies wat een organisatie zoekt in een nieuwe collega. Dankzij women-at-work ben ik verrast met een ontzettend gave functie bij het AMC. Het proces was heel zorgvuldig en er was regelmatig even contact om te sparren. Een vruchtbare samenwerking waardoor ik met veel vertrouwen deze nieuwe uitdaging aanga.

AMC women-at-work
Valérie Hagen
Digitaal Specialist AMC

Vanaf het eerste contact had ik een uitstekende klik met Erica. Zij weet de juiste vragen te stellen en haar observaties zijn scherp en raak. Gedurende het proces waren de afspraken helder en werd er open en transparant gecommuniceerd. Deze combinatie van warmte en professionaliteit vond ik niet alleen verfrissend, maar werkte voor mij ook inspirerend. Erica was niet alleen een headhunter maar ook sparring partner die mij hielp het beste uit mezelf te halen. Ik hoop de samenwering met women-at work in de toekomst voort te zetten!

fujifilm women-at-work
Penny Dekker
Manager Marketing & Sales Fuji Film Europe

women-at-work heeft mij verrassend goed bijgestaan bij mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Door de gedetailleerde briefings voorafgaand aan de gesprekken had ik een zeer goed beeld van de organisatie, team, functie en verwachtingen. Hierdoor kon ik tijdens de sollicitatiegesprekken direct de diepte ingaan en was ook de andere kant goed voorbereid. De klik met het team was goed ingeschat en vanuit beide kanten was er een snel besluit om verder te gaan. Heel soepel.

Pascal Bergevoet
Pascal Bergevoet
Interactie marketeer SNS

women-at-work kijkt echt of je als persoon bij een organisatie past. Dus niet alleen of de functie vakinhoudelijk aansluit, maar ook of jij en de organisatie een match zijn. Na een uitvoerig gesprek met Erica had ik een volledig beeld van de opdracht, waardoor ik met veel enthousiasme en vertrouwen ging kennismaken bij Repair Care. Wat een goede match! Gedurende de opdracht is er regelmatig een moment om te sparren. Binnenkort is mijn opdracht afgelopen, aangezien ik voor een tijdelijke vervanging aan de slag ben gegaan. Ik zie nu al uit naar een volgende samenwerking!

Ellen van Vegten
Ellen van Vegten
Allround Marketing & communicatie professional

De persoonlijke benadering, de passende bemiddeling, de coaching en het prettige contact tijdens de opdracht maakt women-at-work speciaal en uniek. De dames verstaan hun vak, kennen de markt en voelen de opdrachtgever feilloos aan. Ben trots dat ik hier deel van uit mag maken.

Maureen Veurman
Maureen Veurman
communicatieadviseur a.i. Heliomare

women-at-work nam ons al het werk uit handen in onze zoektocht naar een nieuwe communicatieadviseur. Ze namen de tijd om zich te verdiepen in onze organisatie en dachten met ons mee op een uiterst plezierige manier. Ik kan women-at-work dan ook van harte aanbevelen!

Lieke Steinmeijer
Lieke Steinmeijer
directeur - Borstkankervereniging Nederland

Een warm bad, zo heb ik de bemiddeling van women-at-work ervaren. Dit bureau is vakinhoudelijk betrokken en voelt bovendien goed aan wie ik ben, wat ik kan, waar mijn behoeftes liggen en hoe ik van toegevoegde waarde kan zijn voor een opdrachtgever. Hoe fijn is dat?

Irenka van den Hout
Irenka van den Hout
a.i. communicatieadviseur