Skip to main content

Verbinden vanuit de inhoud, met veel aandacht voor de persoon of organisatie en meedenken als het gaat om uitdagingen, dilemma’s of kansen, zo werkt women-at-work. Maar wat vindt ons netwerk eigenlijk van onze manier van werken? Nieuwsgierig? Bekijk de diverse referenties hieronder.

Women at work benaderde mij via linked-in voor een spoedklus voor de zomer. We kenden elkaar niet maar de uitvoerige telefoongesprekken gaven ons beiden het vertrouwen om ervoor te gaan. Zo maakten wij kennis tijdens het gesprek met de opdrachtgever. Een bijzondere situatie maar het leverde een goeie samenwerking op! En een mooie en inspirerende opdracht voor de zomer, volledig op mijn lijf geschreven. Dank voor het lef en vertrouwen, Jessica!

Eveline Meltzer
Eveline Meltzer
a.i. Senior Persvoorlichter WNF

Voor onze vacature van een marketingcommunicatie adviseur heeft women-at-work een goede match gevonden. Plezierig en persoonlijk contact, goed en kritisch doorgevraagd naar wat we nu echt zochten. Met veel aandacht voor zowel ons als de kandidaten in het gehele traject. Mooie wisselwerking.

Tinka Hurkmans
Tinka Hurkmans
Manager Communicatie

women-at-work kijkt echt of je als persoon bij een organisatie past. Dus niet alleen of de functie vakinhoudelijk aansluit, maar ook of jij en de organisatie een match zijn. Na een uitvoerig gesprek had ik een volledig beeld van de opdracht, waardoor ik met veel enthousiasme en vertrouwen ging kennismaken bij Repair Care voor een tijdelijke opdracht. Wat een goede match! Gedurende de opdracht is er regelmatig een moment om te sparren. Ik zie nu al uit naar een volgende samenwerking!

Ellen van Vegten
Ellen van Vegten
Allround Marketing & communicatie professional

women-at-work benadert mij met verrassende opdrachten. Dat kinkt eenvoudig maar is verdraaid lastig. Je moet je eerst verdiepen in de klant en vervolgens de juiste match maken met een kandidaat. Ze kunnen dit goed inschatten en zijn daarom succesvol in de samenwerking met mij en opdrachtgevers. Daarnaast is het contact prettig met oprechte interesse. Een aanrader voor bedrijven en collega interimmers om eens contact op te nemen.

Nysingh advocaten - women-at-work
Guido Meijer
a.i. Marketingmanager Nysingh Advocaten & Notarissen

Bij women-at-work kijken ze verder dan alleen je cv en aantal jaren werkervaring. Ik heb ervaren dat ze naar mij als persoon kijken. Ze dachten met me mee! Andersom weet women-at-work precies wat een organisatie zoekt in een nieuwe collega. Dankzij women-at-work ben ik verrast met een ontzettend gave functie bij het AMC. Het proces was heel zorgvuldig en er was regelmatig even contact om te sparren. Een vruchtbare samenwerking waardoor ik met veel vertrouwen deze nieuwe uitdaging aanga.

AMC women-at-work
Valérie Hagen
Digitaal Specialist AMC

Naast de inhoudelijke match wordt nadrukkelijk gekeken naar de klik tussen de organisatie en de kandidaat; een onmisbaar ingrediënt voor een succesvolle samenwerking.

Tjitske Lambeck
Tjitske Lambeck
HR manager RuwBouw Groep

De toegevoegde waarde van werving & selectie? De professionele dames van women-at-work! Persoonlijk, inhoudelijk en doorvragen om de beste match te maken. En tijdens de rit contact houden als sparringpartner.

John van der Wal
John van der Wal
a.i. Marketeer en Product Owner Solar team

Lekker werken zo! women-at-work gaf mij direct een goed gevoel toen ik belde met een enorme spoedklus. Binnen een mum van tijd heb ik gesprekken gevoerd met ervaren interim professionals. Dit gaf veel rust.

Wieke van Dijk
Wieke van Dijk
marketing - Albert Heijn

women-at-work nam ons al het werk uit handen in onze zoektocht naar een nieuwe communicatieadviseur. Ze namen de tijd om zich te verdiepen in onze organisatie en dachten met ons mee op een uiterst plezierige manier. Ik kan women-at-work dan ook van harte aanbevelen!

Lieke Steinmeijer
Lieke Steinmeijer
directeur - Borstkankervereniging Nederland

Ondanks de grote snelheid heeft Jessica de kwaliteit – functie-inhoud en persoonlijke match – goed bewaakt. Ze zorgde voor een zorgvuldige en inhoudelijke begeleiding.

Wouter Takes
Wouter Takes
interim sales adviseur/accountmanager a.i. - ThiemeMeulenhoff

Een warm bad, zo heb ik de bemiddeling van women-at-work ervaren. Dit bureau is vakinhoudelijk betrokken en voelt bovendien goed aan wie ik ben, wat ik kan, waar mijn behoeftes liggen en hoe ik van toegevoegde waarde kan zijn voor een opdrachtgever. Hoe fijn is dat?

Irenka van den Hout
Irenka van den Hout
a.i. communicatieadviseur

Vanaf het eerste moment nam women-at-work de tijd voor mijn verhaal, qua werk en persoon. Dat ging echt veel verder dan mijn cv. Petje af voor de professionele begeleiding en de menselijke benadering.

Nathalie Ankersmit
Nathalie Ankersmit
communicatieadviseur duurzaamheid - WNF

women-at-work houdt goed contact, is geïnteresseerd in wat er speelt. Ze weten het gevraagde niveau of benodigde specialisaties goed in te schatten.

Liszy Bisschop
Liszy Bisschop
manager communicatie en campagne - Connexxion

Een gesprek met women-at-work duurt nog voort na het moment dat je afscheid neemt. Dankzij de dames krijg je wellicht niet waar je om vraagt, maar wel wat je nodig hebt. Deze aanpak en aandacht is uniek. Lees meer...

Annemarie van Campen
Annemarie van Campen
adviseur online media bij digitale transformatie en online strategie

Ook als man zijnde heeft women-at-work mij in zeer korte tijd voor kunnen stellen. Het contact was erg prettig. In ons eerste gesprek konden zij een helder profiel schetsen, waar ik me goed in kon vinden. Ook was het fijn dat ik op elk moment terecht kon voor vragen en advies en zij erg betrokken waren.

Maarten Hermans
Maarten Hermans
communicatiemedewerker webredactie en online - Slachtofferhulp Nederland (Utrecht)

women-at-work leverde op korte termijn een goede adviseur: passend bij de opdrachten en organisatie. Ze nemen de tijd om goed te luisteren, door te vragen en mee te denken.

Ineke de Beer
Ineke de Beer
manager marketing en communicatie - Middin

Dat is lekker schakelen! Ze nemen de tijd om te kijken waar de behoefte ligt en denken pro-actief mee. Gesprekken worden vervolgens snel ingepland en er wordt adequaat gehandeld in het plaatsen van de juiste kandidaat. Heel fijn!

Nynke Atema
Nynke Atema
manager marketing en communicatie

Het gesprek bij women-at-work ging verder dan praten over werkervaring. We spraken over hoe je als mens bent en over hoe je in het vak staat. Een fijn gesprek dat uiteindelijk heeft geleid tot een match.

Herman Dorgelo
Herman Dorgelo
senior communicatie adviseur - Wageningen Universiteit

Wat mij met meest opvalt aan de samenwerking met women-at-work is hun persoonlijke aanpak en de pro-actieve werkwijze. De ondertekening van het contract was een persoonlijk moment, feestelijk gemaakt met een drankje.

Jolieke van der Rest
Jolieke van der Rest
interim marketing/PR professional

Als kandidaat voelde ik persoonlijke interesse, ze zagen wie ik ben en waar ik voor sta. Ik ben twee keer verrast met organisaties waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben om voor aan de slag te gaan.

Suzanna Jacobs
Suzanna Jacobs
marketing & communicatie adviseur - Het Juridisch Loket

De betrokkenheid van women-at-work houdt niet op na het bemiddelingsproces, ook tijdens de opdracht is er eens in de zoveel tijd dat belletje of kop koffie met de oprechte vraag “Hoe gaat het met je?”.

Natascha de Waal
Natascha de Waal
specialist interne communicatie - Ahold

Werven is een vak. Met scherpe tips van women-at-work zijn wij overtuigd om onze werving en 'speed-meets' anders aan te pakken. Met succes! Twee marketingcommunicatie adviseurs zijn gestart.

Anneke Lips
Anneke Lips
manager marketing en communicatie - MBO Amersfoort