Skip to main content

Verbinden vanuit inhoud, met echte aandacht voor de persoon en organisatie. Meedenken over uitdagingen, keuzes en kansen. Eerlijk en direct. Zo werkt women-at-work. Maar wat vindt het netwerk eigenlijk van mijn manier van werken? Nieuwsgierig? Bekijk de referenties hieronder.

In het voorjaar van 2020 werden we in Nederland ‘overvallen’ door de coronapandemie. Opeens was niets meer vanzelfsprekend. En dat gold zeker voor onze cliënten met een verstandelijke beperking. En voor hun ouders/verwanten en alle vrijwilligers. En voor alle collega’s die om de cliënt staan opgesteld. Als team Communicatie konden we daar wel versterking bij gebruiken. En wat ben ik blij dat ik jou daarbij heb gevonden op het worldwideweb. Ik heb je gebeld en op de meest vreemde tijden waren we heen en weer aan het appen en waren alle radartjes in je hoofd al aan het draaien voor het vinden van een juiste match. En dat was binnen twee weken goed gelukt! Met jouw mensenkennis zit het wel goed. Want terwijl wij elkaar nooit hadden ontmoet of kenden uit een eerder contact, wist je de juiste persoon aan ons te koppelen voor deze opdracht. Fijn was ook jouw begeleiding en aandacht na het creëren van deze match. En toen we een jaar later voor een tweede keer op zoek mochten naar versterking, was ons lijntje natuurlijk weer snel gelegd. Opnieuw was het meteen raak met de kandidaat die je voorstelde. Dankjewel, dat je deze coronaperiode wat draaglijker hebt gemaakt door de juiste mensen aan ons voor te stellen.

Kirsten Bruin
Kirsten Bruin
Communicatieadviseur Prinsenstichting

Samenwerken met women-at-work was een succes. We waren op zoek naar twee communicatieadviseurs om twee zwangere collega’s te vervangen. De vraag stond uit bij drie bureaus. We hebben uiteindelijk gekozen om beide adviseurs via women-at-work in te huren. Door de uitgebreide intake aan het begin kon Jessica precies de juiste collega’s vinden die naadloos aansloten bij ons team en de organisatie. Ik kijk terug op een hele prettige samenwerking met de twee collega’s die Jessica voor ons heeft gevonden.

Minnekus de Groot
Minnekus de Groot
Teamleider Communicatie Koninklijke Auris Groep

Jessica belde zomaar ineens. ‘Hoi we kennen elkaar niet, maar ik heb een job die echt bij jou past...’ Zo begon het. Ik twijfelde nog over inhoud en locatie (te ver weg). Toch ging ik op gesprek. En het klopte: het persoonlijke contact met Jessica, het wederzijdse vertrouwen, de match met de opdrachtgever, de werkzaamheden, het reizen: alles! Jessica wist dat direct al. Dat vind ik knap. En zo werkte ik via women-at-work een jaar bij SURF, ICT voor onderwijs- en onderzoeksinstellingen.

Marije Freke
Marije Freke
a.i. Contentmanager, Product Owner, Webredacteur

Al vanaf ons eerste telefoongesprek wist ik dat ik met een bevlogen en professioneel iemand te maken had. Jessica nam echt de tijd voor me. Ze luisterde aandachtig, stelde de juiste vragen en was 'nicely straight to the point'. Ik kreeg direct energie van haar!

Vervolgens spraken we elkaar ruim een jaar niet. Tot ze ineens op mijn voicemail stond. Ze had een klus gevonden die ze perfect bij me vond passen! Ik vond het zo bijzonder dat ze mij onthouden had… en… Jessica had het niet méér bij het rechte eind kunnen hebben. In plaats van 3 maanden, bleef ik een jaar bij Cygnific en ik doe nog steeds af en toe een klus voor ze. Ik heb in de tijd dat ik bij deze organisatie zat veelvuldig contact gehad met Jessica. Altijd bood ze een luisterend oor en nam ze echt de tijd om te sparren met me. Ik vond (en vind!) het meer dan prettig om met haar te werken! Dank je Jessica, voor je mooie energie.

Marlies van Exter
Marlies van Exter
a.i. Communicatieadviseur, Schrijver, Editor en Trainer

Ik ken Jessica Brukx al ruim tien jaar. Destijds werd ik als zzp’er regelmatig door women-at-work bij mooie opdrachtgevers geplaatst die goed bij mij pasten. Ik ontdekte dat met name non-profit organisaties die midden in de maatschappij staan mijn voorkeur hadden. Jessica begreep dit als geen ander, nam de tijd om mij na al die jaren opnieuw te leren kennen, triggerde mij door de juiste vragen te stellen en maakte vorig jaar een juiste match met een interim opdracht bij Koninklijke Auris Groep.

Mocht je op zoek zijn naar een recruiter die goed doorvraagt, tot de kern komt van wat jij als werkgever of kandidaat nodig hebt en verder kijkt dan een cv, bel haar dan gerust!

Nancy Tjalondo
Nancy Tjalondo
a.i. Communicatieadviseur

Wat een goede samenwerking met Jessica! Ze voelde haarfijn aan wat voor een type mens en communicatieadviseur Koninklijke Auris Groep zocht voor de vervanging van een zwangerschapsverlof. Ik was blij dat ik deze rol tijdelijk mocht invullen, want het klopte helemaal. Met haar achtergrond in het communicatievak is Jessica inhoudelijk een sterke sparringpartner. Bovendien is ze gewoon een heel fijn mens.

Cindy van Ventiën
Cindy van Ventiën
a.i. Senior Communicatieadviseur

Ik heb Jessica leren kennen als een bevlogen recruiter die zowel mij als kandidaat, maar ook de opdrachtgever optimaal adviseert en begeleidt in het hele proces. Ze luistert, weet waarover ze het heeft en weet de juiste vragen te stellen. Daarbij houdt ze beider belangen goed in het vizier en ontstond er in mijn geval een onverwachte leuke match.

Nikolien van Gelderen
Nikolien van Gelderen
Teamlead Events Wageningen University & Research

women-at-work kijkt en luistert goed naar wat een organisatie nodig heeft om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. Jessica vraagt door, denkt mee voor de langere termijn en zorgt dat er een goede balans is qua match tussen inhoud en cultuur. De prettige manier van samenwerken, goede inhoudelijke kennis en een sterk netwerk binnen de marketing en communicatie maken Jessica tot een betrouwbare partner voor werving en selectie.

Hanne Veraart
Hanne Veraart
HR Manager

Twee jaar na ons laatste contact dacht ze aan mij voor een functie bij Ksyos, een innovatieve, digitale zorginstelling. Ze wist nog niet dat ik weer beschikbaar was. Jessica gaat er helemaal voor. Ze weet veel van de bedrijven waarvoor ze werft en gaat echt op zoek naar de juiste match. In het hele proces heeft ze me goed begeleid, was ze geïnteresseerd en hielp ze me echt verder. Bedankt!

Annemiek Boekholt
Annemiek Boekholt
Manager Marketing en Communicatie Ksyos

Een gesprek met women-at-work duurt nog voort na het moment dat je afscheid neemt. Dankzij de dames krijg je wellicht niet waar je om vraagt, maar wel wat je nodig hebt. Deze aanpak en aandacht is uniek. Lees meer...

Annemarie van Campen
Annemarie van Campen
a.i. digital projectmanager communicatie

women-at-work onderscheidt zich van andere bureaus door de indringende, nieuwsgierige en zeer persoonlijke aanpak van Jessica Brukx. Jessica doorziet met haar ervaring en zakelijk inzicht snel de onderliggende problematiek van de klant en weet dan schijnbaar intuïtief de juiste match te maken. Schijnbaar, want uiteindelijk is het ook gewoon hard werken en je eigen netwerk goed kennen en onderhouden. Jessica kan dit als geen ander.

Lucas Stassen
Lucas Stassen
a.i. Adviseur in- en externe communicatie

women-at-work benadert mij met verrassende opdrachten. Dat kinkt eenvoudig maar is verdraaid lastig. Je moet je eerst verdiepen in de klant en vervolgens de juiste match maken met een kandidaat. Ze kunnen dit goed inschatten en zijn daarom succesvol in de samenwerking met mij en opdrachtgevers. Daarnaast is het contact prettig met oprechte interesse. Een aanrader voor bedrijven en collega interimmers om eens contact op te nemen.

Nysingh advocaten - women-at-work
Guido Meijer
a.i. Marketingmanager Nysingh Advocaten & Notarissen

Warmte, herkenning, professionaliteit en doortastend zijn woorden die in mijn herinnering komen als ik denk aan de intense gesprekken die women-at-work met mij voerde. Uit het niets wist Jessica een diepere persoonlijke laag bloot te leggen: het hoe en waarom er een match zou zijn tussen mijn persoon en de functie. Na een eerste kennismaking werd in een tweede gesprek een duidelijke focus aangebracht. Ik was enigszins verrast, dat Jessica (anoniem) al een eerste indruk van mij had achtergelaten bij mijn mogelijk nieuwe werkgever. Na een zeer goede weergave van de behoefte van de opdrachtgever bleek de analyse verbluffend te kloppen en vielen de puzzelstukjes op zijn plek… zo kwamen vraag en aanbod samen. Door een persoonlijke blik en met een flinke dosis ervaring van Jessica ben ik een fijne stap verder.

Arthur van den Noort
Arthur van den Noort
Senior persvoorlichter & communicatieadviseur Aedes

Het is een verademing om een recht-door-zee gesprek te hebben met iemand die aan weinig woorden genoeg heeft om de vinger op de zere plek te leggen. Tja... een beleving die smaakt naar meer. De initiële vraag ‘Wat zoek ik' werd 'Wat wil ik'. Jessica is analytisch sterk en legt gemakkelijk verbindingen. In onze gesprekken vatte ze mijn gedachtespinsels samen, overlegde met mij welk doel ik nastreef en ze voegt daar een filosofische doordenker aan toe. Precies de inspiratie die ik nodig heb om de volgende stap te zetten. Jessica heeft een krachtige persoonlijkheid, een heldere aanpak en een zachte benadering. Voor mij een spot-on-combinatie die mij het zetje in de juiste richting gaf.

Jannita Heimensen
Jannita Heimensen
gecoacht door women-at-work

Women at work benaderde mij via linked-in voor een spoedklus voor de zomer. We kenden elkaar niet maar de uitvoerige telefoongesprekken gaven ons beiden het vertrouwen om ervoor te gaan. Zo maakten wij kennis tijdens het gesprek met de opdrachtgever. Een bijzondere situatie maar het leverde een goeie samenwerking op! En een mooie en inspirerende opdracht voor de zomer, volledig op mijn lijf geschreven. Dank voor het lef en vertrouwen, Jessica!

Eveline Meltzer
Eveline Meltzer
a.i. Senior Persvoorlichter WNF

Bij women-at-work kijken ze verder dan alleen je cv en aantal jaren werkervaring. Ik heb ervaren dat ze naar mij als persoon kijken. Jessica dacht met me mee! Andersom weet women-at-work precies wat een organisatie zoekt in een nieuwe collega. Dankzij women-at-work ben ik verrast met een ontzettend gave functie bij het AMC. Het proces was heel zorgvuldig en er was regelmatig even contact om te sparren. Een vruchtbare samenwerking waardoor ik met veel vertrouwen deze nieuwe uitdaging aanga.

AMC women-at-work
Valérie Hagen
Digitaal Specialist AMC

Voor onze vacature van een marketingcommunicatie adviseur heeft women-at-work een goede match gevonden. Plezierig en persoonlijk contact, goed en kritisch doorgevraagd naar wat we nu echt zochten. Met veel aandacht voor zowel ons als de kandidaten in het gehele traject. Mooie wisselwerking.

Tinka Hurkmans
Tinka Hurkmans
Manager Communicatie

Precies op het moment dat ik besloten had dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging, belde Jessica Brukx van women-at-work. Dat kon geen toeval zijn! Na een aantal gesprekken ging ik op gesprek bij mijn (inmiddels) nieuwe werkgever. woman-at-work was zeer betrokken bij het hele proces. Erg fijn. Ze stellen de juiste vragen, denken mee en geven advies wanneer nodig. Ik heb het hele traject als zeer prettig ervaren en had binnen een paar weken een nieuwe baan. Nog steeds heel blij mee. Bedankt voor het vertrouwen en de samenwerking.

Caroline Haveman
Caroline Haveman
Marketingcommunicatieadviseur Aedes

De toegevoegde waarde van werving & selectie? De professionaliteit van women-at-work! Persoonlijk, inhoudelijk en doorvragen om de beste match te maken. En tijdens de rit contact houden als sparringpartner.

John van der Wal
John van der Wal
a.i. Marketeer en Product Owner

women-at-work kijkt echt of je als persoon bij een organisatie past. Dus niet alleen of de functie vakinhoudelijk aansluit, maar ook of jij en de organisatie een match zijn. Na een uitvoerig gesprek had ik een volledig beeld van de opdracht, waardoor ik met veel enthousiasme en vertrouwen ging kennismaken bij Repair Care voor een tijdelijke opdracht. Wat een goede match! Gedurende de opdracht is er regelmatig een moment om te sparren. Ik zie nu al uit naar een volgende samenwerking!

Ellen van Vegten
Ellen van Vegten
Allround marketing- en communicatieprofessional

women-at-work houdt goed contact, is geïnteresseerd in wat er speelt. Ze weten het gevraagde niveau of de benodigde specialisaties goed in te schatten.

Liszy Bisschop
Liszy Bisschop
Senior adviseur marketing en communicatie