Skip to main content

werving en selectie

Op zoek naar de allerbeste collega voor jouw organisatie? Voor een tijdelijk project of vast dienstverband? De kracht van women-at-work zit in samenwerking: aanvullend op jullie eigen inspanningen laten wij jou kennis maken met de beste professionals met pit (m/v) in de disciplines sales, marketing en communicatie. Altijd no cure no pay.

Ook met ons netwerk van professionals in sales, marketing en communicatie werken wij vanuit versterking en samenwerking. Elkaar inspireren en verbinden vanuit de inhoud. Met bovenal veel aandacht voor de persoon. We horen vaak terug dat we anders en verfrissend werken. Met helder verwachtingsmanagement. Dat is voor ons echt een compliment.

wat is onze meerwaarde?

het gaat ons om jou

We luisteren naar je en gaan het echte gesprek aan. We stellen je vragen. Omdat we zelf uit het vak marketing en communicatie komen voeren we graag een stevig inhoudelijk gesprek met ons netwerk. Een vacaturetekst of cv is een prima leidraad, maar wij maken het persoonlijk.

what you see is what you get

Contact met ons betekent echt contact. Wij willen altijd met jou meedenken als het gaat om uitdagingen, dilemma’s of kansen. Dat vraagt om aandacht. Wij zijn geen cv schuivers en maken tijd voor je. Niet voor niets zie je overal ons telefoonnummer.

Meer weten over onze werving en selectie? We spreken je graag!
  bel ons even op 030 – 76 00 538