Skip to main content

werving en selectie

Op zoek naar de allerbeste collega voor jouw organisatie? Voor een tijdelijk project of vast dienstverband? De kracht van women-at-work zit in samenwerking: door een zorgvuldig en integer partnership laat ik je kennis maken met de beste professionals met pit (m/v) in de disciplines marketing en communicatie.

Ook met het netwerk van professionals in marketing en communicatie werk ik vanuit partnership en samenwerking. Elkaar inspireren en verbinden vanuit de inhoud. Met bovenal veel aandacht voor de persoon. Ik hoor vaak terug dat ik anders werk. Met aandacht en helder verwachtingsmanagement. Dat doe ik graag.

het gaat om jou

Ik luister naar je en ga het echte gesprek aan. Ik stel je vragen. Omdat ik zelf uit het vak marketing en communicatie kom voer ik graag een stevig inhoudelijk gesprek met mijn netwerk. Een vacaturetekst of cv is een prima leidraad, maar ik maak het graag persoonlijk.

Meer weten over werving en selectie? Ik spreek je graag!
  bel ons even op 030 – 76 00 538