Skip to main content

De juiste match bij een vaste baan vraagt aandacht. De kracht van women-at-work als ondersteuning voor een HR-adviseur of recruiter zit in het partnership bij het maken van de totale match. Wat heeft een organisatie en jouw team nodig? Wie is nu echt de beste nieuwe collega?

Heel realistisch en met veel bevlogenheid schatten wij in welke professional bij welke organisatie en rol past. Who fits the company? Als organisatie wil je niemand missen en daarom versterkt women-at-work recruiters en HR managers bij het structureel monitoren van nieuw potentieel.

Samenwerken bij recruitment

Het is ons vak om een professional als type én als vakgenoot in te schatten: waar zou je kunnen passen en waarom? Dat is wat ons betreft pas samenwerken. Noem het recruitment, noem het verbinden, wat ons betreft is de koppeling maatwerk.

Ondersteuning bij recruitment, meer informatie?

Contact met ons betekent echt contact. Wij willen altijd met jou meedenken als het gaat om de invulling van een functie. Dat vraagt om aandacht en dat kost tijd. Wij zijn geen ‘cv schuivers’ maar maken juist tijd voor je. Niet voor niets zie je overal ons telefoonnummer. We vertellen je graag meer over onze stijl van werken, ervaringen en mogelijkheden.

  bel ons even op 030 – 76 00 538