Skip to main content

interimbemiddeling en detachering

women-at-work is gewend om snel te schakelen wanneer er tijdelijk een gat valt in een team. Denk bijvoorbeeld aan een zieke medewerker of vervanging bij een zwangerschapsverlof. Misschien is er een spoedvraag voor een campagne of woordvoeringsklus. Of door ontwikkelingen buiten je organisatie – denk aan de huidige coronacrisis – is er een bepaalde periode onverwacht crisiscommunicatie nodig of juist meer interne communicatie en samenwerking met HR en directie.

Ook wordt women-at-work regelmatig gevraagd een interimprofessional te leveren gedurende de werving voor een vaste positie. Een sollicitatieprocedure kost tijd en vaak heeft iemand nog een opzegtermijn. Het is voor de continuïteit dus prettig als taken tijdelijk worden overgenomen door een ZZP’er of gedetacheerde.

mijn meerwaarde

Door mijn eigen achtergrond in marketing en communicatie én een grote interesse in het verhaal achter een vacaturetekst of briefing, krijg ik goed in beeld wat er nodig is. En door mijn persoonlijke manier van werken heb ik een rijk netwerk en weet ik snel de juiste match te maken, op zowel vakinhoud als persoonlijkheid.

Wil je meer weten over mijn stijl van werken en tarieven?

  bel ons even op 030 – 76 00 538