Skip to main content

spoed bij tijdelijke versterking van je team?

women-at-work is gewend om direct te schakelen op het moment dat er een tijdelijke uitdaging is in teambezetting. Denk bijvoorbeeld aan vervanging bij een zwangerschapsverlof of een zieke medewerker. Misschien is er een spoed-vraag om een campagne of woordvoeringsklus kracht bij te zetten. Ook wanneer bijvoorbeeld een manager (tijdelijk) in een andere rol aan de slag gaat, kunnen wij je direct in contact brengen met een waarnemende interim manager.
Tenslotte wordt women-at-work regelmatig benaderd met de vraag of iemand uit ons netwerk tijdelijk kan inspringen gedurende de werving van een vaste toekomstige collega. Een sollicitatieprocedure neemt de nodige tijd in beslag en dan heeft iemand vervolgens vaak nog een opzegtermijn. Het is voor de continuïteit dus prettig als er taken tijdelijk worden belegd bij een interimprofessional.

Dagelijks zijn wij in contact met vakgenoten in sales, marketing en communicatie en hierdoor zijn we in staat om jou te verbinden met de perfecte professional (m/v). Met aandacht.

Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld op basis van tijdelijke detachering bij een project, interim of freelance (ZZP’er). Altijd no cure no pay.

werving en selectie tijdelijk, meer weten?

We vertellen je graag meer over onze stijl van werken, ervaringen en mogelijkheden.

  bel ons even op 030 – 76 00 538