Skip to main content

rijk netwerk

women-at-work werkt veel op aanbeveling. Dagelijks spreek ik vakgenoten (m/v) over hun wensen bij een volgende baan, hun ambities en ik krijg het vertrouwen om mensen te inspireren, spiegelen en verrassen. Door mijn achtergond in communicatie en marketing én mijn persoonlijke manier van werken heb ik een rijk netwerk opgebouwd. Organisaties weten inmiddels feilloos de weg naar women-at-work te vinden voor het uitbesteden van een werving & selectie vraag, interim bemiddeling of detachering, voor coaching van werknemers en teams of voor advies bij recruitment.

branches

women-at-work werkt voor zeer verschillende organisaties, van kleine MKB’ers en start-ups tot grote corporates, in alle branches, profit en non-profit, in de vakgebieden marketing en communicatie. Tijdelijk en vast. No cure no pay.

niveau

Ik help professionals van alle niveaus, vanaf minimaal twee jaar werkervaring na een gerichte hbo/wo opleiding in communicatie of marketing. women-at-work ontvangt opdrachten van junior tot senior+ en management niveau.

kennen we elkaar nog niet?

Voel jij je door deze website of door via via contact uitgenodigd om mij te bellen? Doen! Ik spreek je graag, om samen met jou in te schatten of ik jullie organisatie kan helpen bij werving of dat jouw achtergrond van jou als kandidaat aansluit bij opdrachten die ik ontvang.

bel ons even op 030 – 76 00 538