Skip to main content

vertrouwen van ons netwerk

Wij zijn er trots op dat women-at-work op aanbeveling werkt. We verbinden ons netwerk en dat komt weer bij ons terug met geweldige uitdagingen. Let’s go!

waar kom je ons tegen

women-at-work werkt in alle branches en bemiddelt professionals bij organisaties (klein, middel-groot en zeer groot) in de vakgebieden sales, marketing en communicatie. Tijdelijk en vast. Altijd no cure no pay.

welk niveau

We zijn van betekenis voor professionals met minimaal twee jaar werkervaring na een gerichte hbo/wo opleiding in het vak marketing, sales of communicatie. women-at-work ontvangt opdrachten van junior tot en met management-niveau.
Een cv of functieprofiel is voor ons een prima leidraad, maar het gaat ons om jóu.

al met ons in contact?

Ben jij professional in sales, marketing of communicatie en kennen we elkaar al? We houden heel graag contact met jou, en bel ons ook gerust eens om even bij te praten. Inhoudelijk dan.
Je helpt ons bovendien enorm door af en toe je gegevens te bekijken zoals beschikbaarheid en werkregio. Ook weten we graag wanneer je op vakantie of op reis bent. Voor ons zeer relevant, helemaal bij tijdelijke opdrachten. Check met je e-mailadres je praktische gegevens via onderstaande knop!

mijn gegevens

kennen we elkaar nog niet?

Voel jij je door deze website of door via via contact uitgenodigd om contact met ons op te nemen? Doen! We spreken je heel graag eerst telefonisch alvast, om samen met jou in te schatten of jouw achtergrond in sales marketing of communicatie aansluit bij opdrachten die wij ontvangen. We zijn liever realistisch dan dat we een verkeerde verwachting neerleggen.

bel ons even op 030 – 76 00 538