Skip to main content

een goede werving

Het vraagt aandacht om de juiste mensen op op de juiste plek te krijgen. women-at-work versterkt en adviseert bij werving. Hoe trek je de juiste mensen aan, hoe ontdek je iemands echte talenten en wat is er nodig om de beste match te maken? Het begint vaak met het opnieuw onder de loep nemen van de vraag. Bij het vertrek van een collega wordt soms een bestaande vacaturetekst uitgezet, zonder goed te kijken of er in de huidige situatie inmiddels niet net iets anders nodig is?

mijn meerwaarde

Ik geloof in de kracht van aandacht. Ik hou ervan als iets helemaal klopt voor alle partijen. Zoals een perfecte match: iemands volgende stap of die nieuwe collega in het team. Ik ben nieuwsgierig, analytisch en luister scherp. En dat geef ik eerlijk terug aan klanten en aan professionals. Ik adviseer vanuit de inhoud, de persoon en vanuit de organisatiecultuur.

wat vindt mijn netwerk?

“Bij women-at-work krijg je niet altijd wat je vraagt, maar wel wat je nodig hebt.” Een mooier compliment kan je mij niet geven. Verbinden vanuit inhoud, met echte aandacht voor de persoon en organisatie. Meedenken over uitdagingen, keuzes en kansen. Eerlijk en direct. Zo werk ik. Nieuwsgierig? Bekijk mijn referenties.

Benieuwd hoe we jou kunnen adviseren bij werving?

bel ons even op 030 – 76 00 538