Skip to main content

een goede werving

Het vraagt aandacht om de juiste mensen op het juiste moment aan je te binden. women-at-work versterkt en adviseert bij werving. Hoe trek je de juiste mensen aan, hoe ontdek je iemands echte talenten en wat is er nodig om de beste match te maken?

voorbeeld vragen

Stel, iemand heeft zijn of haar baan opgezegd. Heel verleidelijk om dan direct met het bestaande functieprofiel de werving aan te gaan. Stop! women-at-work geeft frisse inzichten als het gaat om het al dan niet opvullen van een lege stoel. Wat of wie heb je precies nodig?

Is jullie bestaande functieprofiel verouderd en ben je benieuwd of dit nog zal werken?
women-at-work kijkt objectief met je mee en redigeert of herschrijft.

Veel organisaties kiezen voor een ‘speed-meet’ om de vaart in een sollicitatieprocedure te houden. women-at-work helpt om deze gesprekken met aandacht voor te bereiden. Wat wil je eruit halen en hoe neem je je sollicitanten serieus?

Goed werven is een vak. En dat moet je goed verstaan. Echt contact. Goede gesprekstechnieken. En verstand van zaken.
Zonder die drie werkt het niet.

advies bij werving

Benieuwd hoe we jou snel en met resultaat advies kunnen bieden bij werving?

bel ons even op 030 – 76 00 538

 

 wat vindt ons netwerk?

Help! Ik heb twee marketingcommunicatie adviseurs nodig. Wat nu? women-at-work begeleidde ons in het proces van begin tot einde. Ze vormden een prachtig klankbord voor het opstellen van de functieprofielen voor de vacatures. Zij wisten ons met goede tips te overtuigen om de aanpak van de gesprekrondes én het gesprek te wijzigen. Door hun enorme ervaring op het gebied van werven en selecteren, die zij graag met ons deelden, konden wij in korte tijd kennis maken met een grote groep mensen. Tijdens deze ‘speed-meets’ wisten we binnen twee dagen wie er bij ons paste en de functie het beste zou kunnen doen. En dat was prettig: wij hadden de regie, met ruggensteun van experts. Dat voelde goed en gaf zekerheid én was garantie voor succes: inmiddels zijn er twee geweldige mensen aan ons team toegevoegd.” 

Anneke Lips
manager marketing en communicatie – MBO Amersfoort