Skip to main content

coaching

Thuiswerken en ondertussen je kinderen thuisonderwijs geven? Aan een nieuwe baan beginnen en na een eerste fantastische werkdag, jezelf thuis alleen terugvinden, starend naar je scherm. Of ben je door de coronacrisis juist je baan kwijtgeraakt en sta je hierdoor flink in de ‘reset’? Twijfel jij over je volgende stap?Ga je voor die vaste baan of blijf je als ZZP’er interimopdrachten doen? Merk je dat je niet helemaal meer op je plek zit? Of vind je je werk juist heel leuk maar loop je in iedere baan tegen dezelfde beperkingen aan in jezelf? Ben je manager of hoofd van een afdeling en merk je dat deze rol je momenteel weinig energie geeft?

Vragen die je soms niet in je eentje beantwoord krijgt en waar je misschien graag met iemand hardop over praat. Je mag me gerust bellen om te ontdekken of we een klik hebben. Contact met mij geeft je wellicht inzichten waar je wat aan hebt, zodat je met perspectief en comfort klaar bent voor een volgende stap of beslissing.

het gaat om jou

Als je iets wilt veranderen in je leven, een patroon of de manier waarop je je voelt, helpt het vaak om je waarneming te vergroten. Door een vrije ruimte te creëren waarin plaats is voor alles wat jij in jezelf tegenkomt, inclusief het ongemak van jouw kwetsbaarheid, angst en schaamte. De oplossing ligt vaak heel dichtbij: in jezelf. Het is soms prettig om dat samen met iemand te doen. Ik ben nieuwsgierig naar wat iemand drijft en ik geloof in de kracht van aandacht. Ik luister scherp en hoor dan ook wat er achter de woorden schuilgaat. En dat geef ik je eerlijk terug.

Na mijn opleiding Communicatiewetenschap, heb ik de master voor coaching en counseling gedaan bij het Europees Instituut, onderdeel van De Baak. Met plezier begeleid ik sindsdien mensen met vragen in werk en leven, tijdens de opdrachten en functies waarvoor ik bemiddel en in losstaande coachtrajecten.

Dus ben je op zoek naar een coach? Bel of mail me gerust.

bel ons even op 030 – 76 00 538