Skip to main content

coaching

We werken allemaal hybride. Stel je voor: je begint aan een nieuwe baan en na een fantastische eerste dag vind je jezelf thuis aan de keukentafel. Hoe compenseer je het gemis van live contact met je collega’s? Of je bent door de coronacrisis juist je baan kwijtgeraakt en staat je hierdoor flink in de ‘reset’? Vind je je werk heel leuk maar wil je patronen doorbreken? Blijf je interimmen of ga je toch voor die vaste baan?

Vragen die je soms niet in je eentje beantwoord krijgt. Bel gerust om te ontdekken of we een klik hebben. Een coachgesprek geeft soms inzichten, nieuw perspectief, zodat je met comfort een volgende stap kunt nemen.

het gaat om jou

Als je iets wilt veranderen in je leven, een patroon of de manier waarop je je voelt, helpt het vaak om je waarneming te vergroten. Door een vrije ruimte te creëren waarin plaats is voor alles wat jij in jezelf tegenkomt, inclusief het ongemak van je kwetsbaarheid, angst en schaamte. De oplossing ligt vaak heel dichtbij: in jezelf.

Het is prettig om dat samen met iemand te doen. Ik ben nieuwsgierig naar wat iemand drijft en ik geloof in de kracht van aandacht. Ik luister scherp en hoor dan ook wat er achter de woorden schuilgaat. En dat geef ik je eerlijk terug.

Na mijn opleiding Communicatiewetenschap, heb ik de master voor coaching en counseling gedaan bij het Europees Instituut, onderdeel van De Baak. Met plezier begeleid ik sindsdien mensen met vragen in werk en leven.

Dus ben je op zoek naar een coach? Bel of mail me gerust.

bel ons even op 030 – 76 00 538