Skip to main content

nieuw

Naast employer branding en personal branding, gelooft women-at-work in de kracht van teambranding bij werving. De cijfers liegen er niet om. Voor meer dan 80% van professionals is een fijn team en leuke collega’s heel belangrijk. Hoe vreemd is het dat je van buitenaf bijna nooit iets ontdekt over teams in organisaties?

laat je team spreken

Het teambrand als uitgangspunt van een werving, in plaats van een vacaturetekst. Laat je team spreken. Met een (roulerende) teamrunner als ambassadeur en verbinder van je team. Naar binnen en naar buiten. Wanneer het gaat om capaciteitsvraagstukken, voegt een goeie teamrunner waarde toe aan zijn of haar manager en teamgenoten, maar ook aan andere afdelingen in de organisatie zoals bijvoorbeeld HR en recruitment.

meer weten over teambranding?

women-at-work stelde met HR Strategie over dit thema een whitepaper samen. Het whitepaper geeft eerst een korte definitie van teambranding en gaat vervolgens in op het belang van teambranding voor een organisatie en hoe teambranding moet worden geïntroduceerd. Daarna is er een vierstappenplan om te komen tot een stevig teamverband en wordt ingegaan op het belang van teambranding bij werving. Het whitepaper sluit af met zes handige tips voor HR. Open het whitepaper.

Interesse om met ons te sparren hoe jouw organisatie Teams meer in de spotlights kunnen zetten?

bel ons even op 030 – 76 00 538